Handballen bij H.V. Artemis ’15

Handballen bij de H.V. Artemis ’15 is natuurlijk ontzettend leuk en sportief! Je kunt eerst eens een paar keer meetrainen, dat verplicht tot niets. Je krijgt de regels uitgelegd en misschien speel je wel een oefenwedstrijd mee. Als je besluit lid te worden krijg je een aanmeldingsformulier en mag je aan bondswedstrijden mee spelen.

Na ontvangst van het aanmeldingsformulier wordt automatisch samen met het lidmaatschap van de vereniging het lidmaatschap van het Nederlands Handbal Verbond geregeld.

Je kunt het aanmeldingsformulier ook downloaden, invullen en mailen naar het onderstaand adres van de ledenadministratie. We ontvangen ook graag een digitale foto, die hebben we nodig voor de aanmelding bij het NHV.

Let op: opzegging van het lidmaatschap kan alleen in de maanden mei en juni dit betekent voor 1 juli. Opzeggen na 1 juli verplicht je tot betaling van de contributie voor het volgende seizoen. Opzeggingen bij overmacht gedurende het seizoen worden beoordeeld door het bestuur. Een en ander terug te vinden in ons huishoudelijk reglement.

Contactgegevens ledenadministratie
Emma Barink
e-mail: ledenadministratie@hvartemis15.nl
Telefoon 06 31 32 93 64

Gegevens
Aangesloten bij het NHV, verenigingsnummer ZY420J2
Bankrelatie Rabobank Graafschap-Midden | NL78 RABO 0305 7003 59
Kamer van Koophandel nummer 63501449
Ledenadministratie@hvartemis15.nl | www.hvartemis15.nl

Penningmeester
Niels Klein Gunnewiek
Wolga 31
7007 MP Doetinchem
+31 6 51 10 38 17

Aanmeldingsformulier

Klik HIER om het aanmeldingsformulier te downloaden.
Print het uit, vul het in, voeg een pasfoto toe  en lever het in. Of klik HIER om het online aanmeldformulier in te vullen.


 Lid worden

* Peildatum contributie leeftijd is per 31...
Inschrijfformulier About Post Author Communicatie See author's...
Handballen bij H.V. Artemis ’15 Handballen bij...

About Post Author