Handballen bij H.V. Artemis ’15

Handballen bij de H.V. Artemis ’15 is natuurlijk ontzettend leuk en sportief! Je kunt eerst eens een paar keer meetrainen, dat verplicht tot niets. Je krijgt de regels uitgelegd en misschien speel je wel een oefenwedstrijd mee. Als je besluit lid te worden krijg je een aanmeldingsformulier en mag je aan bondswedstrijden mee spelen.

Na ontvangst van het aanmeldingsformulier wordt automatisch samen met het lidmaatschap van de vereniging het lidmaatschap van het Nederlands Handbal Verbond geregeld.

Je kunt het inschrijfformulier ook downloaden, invullen en mailen naar het onderstaand adres van de ledenadministratie. We ontvangen ook graag een digitale foto, die hebben we nodig voor de aanmelding bij het NHV.

Let op: opzegging van het lidmaatschap kan alleen in de maanden mei en juni dit betekent voor 1 juli. Opzeggen na 1 juli verplicht je tot betaling van de contributie voor het volgende seizoen. Opzeggingen bij overmacht gedurende het seizoen worden beoordeeld door het bestuur. Een en ander terug te vinden in ons huishoudelijk reglement.

Contactgegevens ledenadministratie
Emma Barink
e-mail: ledenadministratie@hvartemis15.nl
Telefoon 06 31 32 93 64


Klik op onderstaande link om je meteen aan te melden

DIGITAAL AANMELDEN


Lid worden

* Peildatum contributie leeftijd is per 31...
Gegevens Aangesloten bij het NHV, verenigingsnummer ZY420J2...
Handballen bij H.V. Artemis ’15 Handballen bij...