* Peildatum contributie leeftijd is per 31 december * Bedragen zijn weergegeven per jaar, worden gedurende 10 maanden per seizoen geïnd. Met ingang van 1 september t/m juni. * Contributie wordt maandelijks automatisch geïncasseerd in de eerste week van elke maand. * Afmelden kan in de maanden mei en juni dmv een mail naar ledenadministratie@hvartemis15.nl. Afmelden voor het nieuwe seizoen voor juli 1. Bij voortijdige afmelding loopt de contributie door tot 1 juli. * Andere redenen voor afmelding staan opgenomen in de huishoudelijke reglementen. Afmeldingen bij overmacht gedurende het seizoen worden beoordeeld door het bestuur.    

Lid worden

* Peildatum contributie leeftijd is per 31...
Gegevens Aangesloten bij het NHV, verenigingsnummer ZY420J2...
Handballen bij H.V. Artemis ’15 Handballen bij...