ACTIVITEITEN SEIZOEN 2020-2021 Competitiestart Datum: zaterdag 26 september 2020 Zaterdag (26 september) vinden de eerste competitiewedstrijden plaats van heren 1 en dames 1! Op deze avond wordt de nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd. Ook tonen we de nieuwe tenues en presenteren wij de dames- en herenselectie!<br>
Grote clubactie september/oktober 2020

Oliebollentoernooi Datum: –

Bloembollenactie Datum: februari 2021

Seizoensafsluitende activiteit senioren Datum: volgt nog Ter afsluiting van het seizoen staan er voor de senioren een afsluitend evenement op de planning, meer informatie volgt.

Seizoensafsluitende activiteit jeugd Datum: volgt nog Ter afsluiting van het seizoen staan er voor de jeugd een afsluitend evenement op de planning, meer informatie volgt.

Jeugdkamp Datum: volgt nog Om het seizoen af te sluiten organiseren wij een kamp voor onze jeugdleden. Een weekend vol gezelligheid, handbal en andere leuke activiteiten. We hopen dat jullie allemaal mee gaan!

Artemisdag Datum: Hierover volgt nog informatie!

Beachhandbal Datum: juni 2021 Ook dit seizoen wordt er weer een beachveld aangelegd in de Doetinchemse binnenstad. Meld je op tijd aan met een team en doe mee in het zand!