Partnership 2.0

Sponsor zoekt vereniging

intersport


Wat is Partnership 2.0?
We introduceren een nieuw sponsorconcept: Partnership 2.0. Met behoud van hun hoge standaarden doen hummel, Derbystar en Stanno uw club nu een riant aanbod. We bieden een royale sponsorbijdrage met een uniek bonussysteem voor extra sponsoring. Hoe meer sportartikelen de club en de leden bestellen, hoe hoger de jaarlijkse sponsorbijdrage. Met de nieuwe online tools Clublogin en Ledenshop creëren we bovendien overzicht en gemak.

Royale sponsorbijdrage
We geven de jaarlijkse sponsorbijdrage die we uw club kunnen bieden een aanzienlijke boost. Samen met u willen we vooruitkijken, met een gedigitaliseerde werkwijze kunnen we u een uitstekend aanbod doen.

Uniek bonussysteem
Naast de significante verhoging van het basisbedrag, hanteren we een uniek bonussysteem. Hiermee kan het sponsorbedrag ieder jaar nog flink oplopen. Van elke online bestelling die de club en haar leden doen, komt een percentage terug in de vorm van een sponsorbonus bovenop het basisbedrag.

Clublogin
De online Clublogin en Ledenshop creëren we overzicht en gemak. Uw club kan eenvoudig online bestellingen doen in de volledig gepersonaliseerde Clublogin. In samenwerking met uw sportspeciaalzaak zetten we daar uw clubtenue klaar. De club bestelt de benodigde artikelen en geeft aan wat er bedrukt moet worden. De bestelling die de club doet, belandt in de mailbox van de sportspeciaalzaak. Daar wordt de bestelling gecontroleerd en doorgezet naar hummel, Derbystar en Stanno.

Ledenshop
De leden van uw club kunnen bovendien zelf clubitems aanschaffen, via de online Ledenshop. Denk aan een trainingsshirt, een extra paar kousen of een clubtas met logo. De Ledenshop is handig voor de leden, maar vooral ook goed voor de club. Want alle online bestellingen tellen mee in het bonussysteem en laten de sponsorbijdrage oplopen. Aan het eind van ieder seizoen ontvangt uw club de bonus die alle bestellingen, van zowel de Clublogin als de Ledenshop, samen hebben opgeleverd.

CLUBLOGIN

clublogin

 

 

 

 

 

 

 

LEDENSHOP

ledenshop